+ 36304639115 / info@napelemsziget.hu

RólunkRólunk

Immáron 7 éve foglalkozunk szigetüzemű rendszerekkel és a gyakorlatban is ebben élünk. 


Ez az jelenti, hogy közmű nélküli ingatlanban saját gyakorlati tapasztalatainkkal szerezzük meg a szükséges tudást az önellátáshoz. Nem titkolt célunk a társadalom önellátáshoz való segítése. Ennek az egyik alappillére a napelemes rendszerek kiépítése.

A napenergia természetes, megújuló energia, ami mindenki számára elérhető.

A gazdasági helyzet változékonysága miatt az energiaszolgáltatók
a jövőben megemelhetik az áraikat. Emellett ha saját energiaforrással rendelkezünk az stabilitást ad a számunkra, amihez olyan minőségi eszközöket tudunk nyújtani, amelyek akár évtizedekig megállják a helyüket.


Az erőművek működése súlyos légszennyezést, környezetszennyezést, és több százezer tonna fa kitermelését jelentik minden évben."A Greenpeace álláspontja szerint a kormányoknak mielőbb el kell kezdenie kivezetni a szennyező, fosszilis energiahordozókat, be kell zárniuk a régi szénerőműveket. Emellett minél előbb át kell állni mindenhol a megújuló energiaforrások használatára." A napelemes rendszerek használata egy nagy lépés a környezetünk védelméért.

Egyre több ember keres természetes alternatívákat, és egyre több ember dönt úgy, hogy ezt a zöld energiát választja.Ebben szeretnénk segítséget adni: komplett napelemes rendszerekkel, kiváló minőségű eszközökkel, és megbízható szaktanácsadással.


W
eb áruházunban keresse akciós kínálatunkat és katalógusunkat.

Nem találja amit keres? Egyszerű kérdései vannak az alapokról:


  • Melyik rendszer és miért jó?
  • Meddig bírja?
  • Miért nem éri meg várni vele?

Írjon nekünk online kapcsolat oldalunkról
.Üdvözlettel: Napelemsziget csapata


Napelemsziget

2023 Dunabogdány, Kálvária út. 83, Somogyvár Kossuth Lajos utca 123.

Telefonszám: +36304639115 

e-mail: info@napelemsziget.hu