RólunkRólunk

Immáron 8 éve foglalkozunk szigetüzemű rendszerekkel és a gyakorlatban is ebben élünk. Ez az jelenti, hogy közmű nélküli ingatlanban saját gyakorlati tapasztalatainkkal szerezzük meg a szükséges tudást az önellátáshoz. Nem titkolt célunk a társadalom önellátáshoz való segítése. Ennek az egyik alappillére a napelemes rendszerek kiépítése .

A napenergia természetes, megújuló energia, ami mindenki számára elérhető.

A gazdasági helyzet változékonysága miatt az energiaszolgáltatók
a jövő ben  meg emelhetik az ára i kat. Emellett h a saját energiaforrással  rendelkezünk az stabilitást ad a számunkra , amihez  olyan minőségi eszközöke t tudunk nyújtani , am elyek akár évtizedekig megállják a helyüket.


Az erőművek működése súlyos légszennyezést, környezetszennyezést, és több százezer tonna fa kitermelését jelentik  minden évben . "A Greenpeace álláspontja szerint a kormányoknak mielőbb el kell kezdenie kivezetni a szennyező, fosszilis energiahordozókat, be kell zárniuk a régi szénerőműveket. Emellett minél előbb át kell állni mindenhol a megújuló energiaforrások használatára."  A napelemes rendszer ek használata egy nagy lépés a környezet ünk védelméért.

Egyre több ember keres természetes alternatívák at, és e gyre több ember dönt úgy, hogy ezt a zöld energiát válas ztja. Ebben szeretnénk segítséget adn i: komplett napelemes rendszerekkel, kiváló minőségű eszközökkel, és megbízható szak tanácsadás sal.


W
ebáruházunk ban  k eresse akciós kínálatunkat és katalógusunkat.

Nem találja amit keres? Egyszerű kérdései vannak az alapokról:


  • Melyik rendszer és miért jó?
  • Meddig bírja?
  • Miért nem éri meg várni vele?

Írjon nekünk online!Üdvözlettel: Napelemsziget csapataNapelemsziget


Telephely, átvevőpont: 2013 Pomáz, Béke u. 6.


(Székhely: 2023 Dunabogdány, Kálvária út 83.)

e-mail: info@napelemsziget.hu